Escribiendo en un ordenador

APRENDRÀS ANGLÈS, SEGUR!

Ara també
online!

Since 1982

Des de l’any 1982 ens dediquem a l’ensenyament d’idiomes. La trajectòria d’European College ha estat sempre marcada per la qualitat, rigor i innovació en l’ensenyament de l’anglès. Més de 3000 alumnes han après anglès a European College i la majoria d’ells han millorat les seves perspectives de futur tant en l’àmbit universitari com laboral.

El secret de l'èxit d'European College

Una metodologia moderna, innovadora, basada en la cultura de l’esforç i l’atenció personalitzada. Un programa d’estudis que inclou el temari dels exàmens de Cambridge curs a curs proporcionant a l’alumne motivació i l’hàbit d’èxit. L’alumne sap que en el món real mai ningú li preguntarà quina nota d’anglès va treure a 3r d’ESO o a 1r de Batxillerat. L’alumne sap que en el món real li preguntaran si pot acreditar el seu nivell d’anglès amb un Certificat Internacional de prestigi: els certificats de la Universitat de Cambridge, els certificats del món real.

 

COMPETÈNCIES

CERTIFICAT DE QUALITAT FORMATIVA

European College compta amb el Certificat de Qualitat de Formació (QF) que otorga l'Associació de Centres de Formació no reglada de Catalunya (ACENORC), seguint les estrictes pautes d'una auditoria de qualitat.

Equip pedagògic titulat amb una alta competència lingüística.

Preparació per a exàmens oficials i de reconegut prestigi.

Controls de qualitat amb enquestes de satisfacció dels alumnes sobre el grau d'aprenentatge.

Programes d'estudis d'acord amb els nivells establerts del Consell d'Europa.

Controls de progrés durant i al final de cada curs.

Tècniques pedagògiques adequades al nivell i a les necessitats de l'alumne.

Formació continua per als professors i l'equip de gestió. 

Control de qualitat de l'activitat docent del professorat.

Atenció propera i posem al teu abast tota la informació.

 

CURSOS

Trobaràs el nivell que més s'adapti a les teves necessitats. Anglès a partir de 4 anys, cursos per a joves i cursos per a estudiants universitaris i adults. Es treballa el temari adequat per a poder presentar-se a qualsevol dels exàmens de la Universitat de Cambridge. Informa't i troba el teu curs!

 

GALERIA D'IMATGES

Explora les últimes novetats a través dels àlbums

 
STARTERS
MOVERS
FLYERS
JET
PET
PET
FCE
FCE
CAE
 

NOTÍCIES

Cambridge Award Ceremony

febrer 2020

 

 

El dia 16 de febrer va tenir lloc al Centre Cultural de Valls la reunió anual amb pares, mares i alumnes on, a més d'informar sobre l'actualitat a l'acadèmia, es van entregar els certificats de Cambridge Assessment English als alumnes que van aprovar els exàmens de Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE i CAE en les convocatòries del juny de 2019. L'acte va comptar amb la presència del Sr. Tom Wogan, representant de Cambridge Assessment English; el Sr. Josep Maria Rovira, president de la Cambra de Comerç de Valls, i la Sra. Dolors Farré, alcaldessa de la ciutat.

 

 

Seminar for English teachers

novembre 2019

 

 

European College, com a Centre Examinador oficial de Cambridge English, organitza  cada any un seminari amb contingut d'interès per a professors d'anglès. 

El dia 9 de novembre va tenir lloc a l'Hotel Class de Valls el seminari sobre les versions d'examen d'A2 KEY i B1 PRELIMINARY 2020. Pots trobar més informació aquí.

 

 

99% d'aprovats en els exàmens de Cambridge

juny 2019

 

 

El 99% dels candidats que es van presentar als exàmens de Young Learners, KET, PET, FCE i CAE el mes de juny van superar amb èxit l'examen que els permetria demostrar al món real el seu nivell d'anglès. Enhorabona!

 

 

 

ESTADES A L'ESTRANGER

DESCOBREIX

nous països

MILLORA

VIU

 un curs escolar

l'idioma

Preguntes freqüents (FAQs)

HOW TO TAKE?


Our FastMelt solution is very easy to take and offers well-tasting probiotics for all ages. The product is a direct dose probiotic intake solution where no water is needed.
DOES YOUR PRODUCTS CONTAIN SUGAR?


No. The entire FastMelt-range are sugar-free.
IS IT VEGAN?


All products are both vegan and vegetarian.
WHERE ARE THE PRODUCTS PRODUCED?


All FastMelt products are produced on by Bifodan a/s in Denmark. Bifodan’s manufacturing facility is dedicated and tailored to the production of finished probiotic solutions the site is GMP certified in accordance with the rules governing Medicinal Products in Europe. The factory is approved for the manufacture of food supplements in accordance with the current EU legislation and operates in compliance with the relevant regulation for dietary supplements in the US. Bifodan® has been inspected by the Food and Drug Administration, USA and is GMP Registered by NSF.

 
 

CONTACTE

PASSEIG DE L'ESTACIÓ Nº15 - 43800 VALLS (TARRAGONA)

TEL: 977604362  |  info@european-college.net

He llegit i accepto l'Avís legal

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

MATINS 9:30 - 13:00

TARDES 16:00 - 20:00

© 2020 European College. Avís Legal.