top of page
Reunión de trabajo
ANGLÈS PER EMPRESES

Presencial i online

La recent enquesta English at work de Cambridge English, que recull dades de més de 5000 empreses en 38 països, confirma la importància de l'anglès a tot el món i, en es especial, en el món laboral. De fet, més de dues terceres parts de les empreses remarquen la rellevància d'aquesta llengua en els negocis. No obstant, existeix una bretxa entre les competències en anglès necessàries a la feina i les que realment tenen els/les treballadors/es:

"Las titulaciones de Cambridge ayudan a las empresas en la toma de decisión durante los procesos de selección, así como en el acompañamiento y desarrollo profesional de los empleados en las empresas."

Helena Jimenez
HR Consultants Coordinator

Per aquest motiu, European College ofereix a les empreses l'oportunitat de formar els seus treballadors mitjançant cursos presencials i online:

Curs presencial

Curs general de nivell A2, B1, B2 i C1 adaptat a les necessitats de l'empresa. Ofereix una metodologia eficaç que garanteix la satisfacció d'alumnes i empreses.

2h-3h de classe setmanals

A European College o a l'empresa

Seguiment personalitzat 

Informe de progrés

Professorat qualificat

Prova de nivell

Preparació dels exàmens de Cambridge (opcional)

Conversa

Curs online

Curs general de nivell A2, B1, B2 i C1 adaptat a les necessitats de l'empresa. Ofereix una metodologia eficaç que combina l'aprenentatge autònom de forma asíncrona a través de la plataforma Cambridge One i de forma síncrona amb interacció a temps real.

Horari flexible

Seguiment personalitzat 

Professorat qualificat

Preparació dels exàmens de Cambridge (opcional)

Sessions per videoconferència

Activitats
interactives

Control del progrés

Prova de nivell

bottom of page